Ready? Set. Glitter!

Wil je graag stappen zetten maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Twijfel je over een (business)idee? Of voel je dat je toe bent aan nieuwe positieve energie, waardoor je weer in actie komt?

Het maakt niet uit of dat aan het begin is van je bedrijf, je al een tijd bezig bent of een nieuwe weg inslaat.

Wij gaan jou helpen!

Wij helpen met onze energie en ervaringen op het gebied van ondernemen, creatief denken en mindset om jouw bedrijf(sidee) naar het volgende niveau te tillen in een Glittergesprek.

Herken jij…

 • dat je grootste plannen hebt, maar regelmatig denkt: ‘Wie zit hier nou op te wachten…’? Waardoor je geen actie onderneemt en blijft hangen in twijfel en uitstel? Supervervelend, want je wil eigenlijk groeien en iets betekenen met jouw bedrijf.
 • dat je je vaak vergelijkt met andere ondernemers. De concurrentie doet het veel beter, unieker én langer. Waarom zouden klanten voor jou kiezen? Wat heb jij nou, wat anderen niet hebben? De onzekerheid slaat toe en je verlamt…
 • dat je weet dat er meer in je bedrijf zit, maar het er niet uit komt. Je mist op dit moment sturing en de motivatie om er écht alles uit te halen!
 • dat je geen keuzes durft te maken, waardoor je je klant ook niet weet te bereiken? Je weet gewoon niet precies waar jij en je bedrijf nou eigenlijk voor staan.

Maar wil jij…

 • een dosis zelfvertrouwen, waardoor je groot denkt en overal mogelijkheden ziet? En moeiteloos weten welke acties daarbij horen? Je kan niet wachten om jouw product of dienst te laten zien aan nóg meer mensen!
 • nét zo overtuigd zijn als ons over het feit dat concurrentie niet bestaat? Je weet precies wie je bent en wat jouw talenten zijn. Jij maakt jouw bedrijf uniek en beperkende overtuigingen hebben plaatsgemaakt een grandioos zelfvertrouwen.
 • een concreet en duidelijk actieplan voor een vastgelegde periode? Je weet precies waar je naartoe werkt en welke stappen je daarvoor moet zetten. Éindelijk weer in de actiemodus en groeien!
 • precies weten hoe je jezelf en je bedrijf omschrijft zodat je direct jouw ideale klant aanspreekt? Je weet waar je voor staat en weet dat on- en offline aan je klant over te brengen.

  Het is jouw tijd om te glitteren!

  Wat je allemaal van ons krijgt:

  • Na het inplannen van een offline of online Glittergesprek sturen wij een uitgebreide scan om in te vullen. Deze zet je alvast aan het denken en zorgt voor een goed beeld van jouw vraag aan ons.
  • Voorafgaand aan het Glittergesprek screenen wij jouw online kanalen en stellen alvast feedback op over jouw online zichtbaarheid, waar je na het gesprek direct mee aan de slag kunt.
  • Tijdens het gesprek bespreken we de vragenlijst – die wij al uitgebreid doorgenomen hebben – en gaan we in op patronen en overtuigingen die wij herkend hebben.
  • Na het gesprek hebben we samen concrete opdrachten en acties opgesteld, waar je direct mee aan de slag kunt. Je bent uit de twijfelmodus en bent klaar om te glitteren!
  • Je kunt een oneindige lijst opstellen met complimenten die je van ons krijgt. We weten feilloos te benoemen waar je goed in bent. Daarnaast zijn wij ook eerlijk en kunnen we de vinger op de zere plek leggen, wanneer dat nodig is.
  • We zetten onze waardevolle netwerk graag in, daarom zullen we jou en het gesprek áltijd benoemen op onze Instagrampagina.

  Ook vol vertrouwen groeien met je bedrijf?

  Los & Lippig Glittergesprek

  167,00

  van de 8 plekken beschikbaar tm juli

  Reserveer snel je plek voor een Glittergesprek!

  Wij kunnen met ons enthousiasme en energie jou inspireren om jouw bedrijf(sidee) naar het volgende niveau te tillen! Ben je klaar met jouw onzekerheid en wil je nou eindelijk eens écht gaan groeien?

  Met onze ervaringen op het gebied van ondernemen, creatief denken en mindset (na ziekte en burn-out) kunnen wij jou 100% verder brengen.

  Een sessie met ons allebei kost € 167,- excl. BTW, duurt 1,5 uur en vindt plaats in Eindhoven of via Skype. Daarbij krijg je ook een shout-out op Instagram, waar wij een superbetrokken en warme doelgroep hebben. 

  Klaar om te glitteren? Stop met twijfelen en boek een Glittergesprek: Dit is je moment!

  FAQ

  Voor wie zijn de Glittergesprekken?

  Een Glittergesprek is voor iedereen die een dosis zelfvertrouwen, positiviteit, energie en concrete stappen en doelen kan gebruiken. Ben je toe aan net dat beetje meer inspiratie, motivatie en activatie? Dan is dit Glittergesprek helemaal geschikt! Daarbij passen wij de gesprekken helemaal aan op basis van jouw behoeften. Als je nog niet weet elke richting op wil, komen we daar samen uit!

  Hoe plan ik een Glittergesprek in?

  Via de button ‘In Winkelmand’ reserveer je alvast een plek op onze lijst. Het team van Los & Lippig neemt zsm contact met je op om een afspraak in te plannen via de mail.

  Wanneer vinden de gesprekken plaats?

  De gesprekken vinden altijd plaats op woensdag. Kun je écht niet op een andere dag, geef dat dan even aan in de opmerkingen tijdens het bestellen. Ons team zal jou dan een mailtje sturen!

  Wat kost een Glittergesprek?

  Een gesprek kost 167 euro exclusief btw. Je hebt dan 1,5 uur waarin wij allebei 300% aan je geven! Het gesprek vindt plaats in Eindhoven of online.

  Kan ik in termijnen betalen?

  Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Voor meer informatie of interesse kun je het beste even mailen naar rosa@losenlippig.nl 

  Ik wil meer dan 1 Glittergesprek, kan dat?

  Zéker! We zijn bezig om een Glittertraject uit te werken. Wil jij hier als een van de eerste gebruik van maken? Mail dan even naar info@losenlippig.nl