Jij of jouw merk samenwerken met Los & Lippig?

 Kun jij je helemaal vinden in onze missie ‘Alle vrouwen in Nederland inspireren om hun ondernemersdromen waar te maken’? Draag jij daar graag aan bij met jouw verhaal of met jouw merk?

Met (toekomstige) partners en spreeksters willen wij onderneemsters inspireren en verbinden met elkaar. Wij geven onderneemsters kennis en talloze mogelijkheden om stappen binnen hun bedrijf te zetten. Daar kunnen wij elkaar wellicht in versterken. Wij kunnen jou weer helpen met je bereik en zichtbaarheid én kunnen je helpen om je zichtbaar te maken in onze community.

Spreken

Spreek jij graag over onderwerpen waar je onze deelnemers mee kunt inspireren? Of geef jij graag masterclasses of workshops waardoor vrouwen méteen aan hun bedrijf bouwen?

 

Partners

Word jij enthousiast van onze missie en wil jij jouw merk of bedrijf graag koppelen aan onze geweldige community? Er zijn tal van mogelijkheden! Van sponsorships en give-aways tot merk-activaties en partnerships!

Overig

Wij staan open voor jouw idee! Heb je een hele leuke en originele samenwerking in gedachten? Wij zijn super-nieuwsgierig!


Samenwerken? Stuur ons een mail!

 Wij reageren (vanwege de grote belangstelling) alleen op de
verzoeken waar wij interesse in hebben. 
Geen berichtje terug gehad? Dan is jouw aanbod op dit moment
niet interessant voor ons.

3 + 1 =